Piaggio Zip leasen

Een Piaggio Zip leasen? Voordat je gaat leasen, wil ik je eerst wat meer vertellen over het model zelf. De Piaggio Zip is een zeer populair model en het zelfs één van de meest verkochte scootermodellen op dit moment online.

De Zip heeft een ontzettende mooie en stoere design. Het is een combinatie van het uiterlijk van een moderne scooter en die van een Italiaans retro design. Dat betekent dat het een scooter is die onder veel doelgroepen zeer geliefd is.

Waarom een Piaggio Zip leasen?

Er zitten veel voordelen aan een Piaggio Zip leasen en ik benoem er in dit artikel een paar. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je direct het hele bedrag hoeft te betalen voor de Piaggio Zip. Je hebt de ruimte om een paar maanden over te doen om te betalen.

Je betaalt met een lease elke maand een bepaald leasebedrag om op deze scooter te kunnen rijden. Vaak kun je kiezen tussen termijnen van 36, 48, 60 en 72 maanden. In het geval van de Piaggio Zip ligt het bedrag ongeveer rond de 30 euro per maand.

Heb je toffe accessoires gezien voor je Piaggio Zip of een mooie scooterhelm? Dan is het mogelijk om dit mee te nemen voor een lease. Dat is natuurlijk ontzettend handig en je hebt direct alles om op de weg te gaan.