Kettingen zilver

zilveren-ketting-hartjes-met-zirkonia

Kettingen zilver gezocht? Bij Ikbensieraden.nl vindt je de mooiste sieraden van de juwelen trends van nu. Zo zijn er vele grote sieradenmerken direct uit voorraad leverbaar en snel thuisbezorgd.

In basiscollectie van Ikbensieraden.nl vind je zilveren en gouden klassiekers en ze bieden zilveren sieraden aan die wij zelf importeren. Al jarenlang verkopen ze bijzondere zilveren kettingen en sieraden van zeer goede kwaliteit. Maar waarom zijn kettingen zilver zo geliefd?

Waarom zijn kettingen zilver zo geliefd?

Zilveren en gouden juwelen hebben de mensheid door alle eeuwen heen begeleid en speelden een belangrijke rol in sociale, politieke en economische omstandigheden. Oorspronkelijk waren sieraden vooral in het bezit van vorstenhuizen en de omringende adel, die er in de eerste plaats hun positie en status mee konden benadrukken.

Vanaf de tweede helft van de negentiende eeuw, door de ontwikkeling in de industriƫle revolutie een grote en groeiende groep nieuwe rijken ontstond. Zo werd het sieraad ook voor hen een statussymbool.

Sieraden kunnen hele verhalen vertellen en ook voor de drager of draagster. Sieraden die gedragen worden spreken een heel andere taal, dan wanneer ze in een vitrine liggen. Wil je meer weten? Bezoek dan vandaag nog Ikbensieraden.nl.