Zonnepanelen

zonnepanelen1

Zonnepanelen kopen is milieuvriendelijk en betaalbaar. Wist je dat de prijs afgelopen 5 jaar met bijna een kwart gedaald? Want ook bij bewolkt weer en in de winter is er voldoende licht om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken.

De zonnepanelen kunnen je op een duurzame manier voorzien in een groot deel van jouw stroombehoefte. Zonlicht is namelijk onuitputtelijk en bij de omzetting van zonlicht naar elektriciteit ontstaan geen broeikasgassen of schadelijke stoffen.

Door zonnepanelen te plaatsen kun je helpen het klimaat te beschermen. Door zelf zonne-energie op te wekken help je het klimaat te beschermen. Bij het opwekken van elektriciteit in een zonnepaneel komen namelijk geen milieuvervuilende stoffen of broeikasgassen vrij. Ook worden Nederlanders door lokaal duurzame energie op te wekken minder afhankelijk van de import van energie uit andere delen van de wereld.