Iphone verzekering afsluiten

Je kunt vandaag nog een Iphone verzekering afsluiten bij Smartphonepolis.nl voor zeer lage prijzen, maar is het wel verstandig? De meeste mensen denken niet na over een Iphone verzekering, tot het moment dat er iets met hun iPhone gebeurd. En dan is het eigenlijk al te laat.

Vooral als je al een lange tijd voor je nieuwe iPhone hebt gespaard, wil je ervoor zorgen dat je telefoon zo goed mogelijk verzekerd is. Daarom bespreek ik in dit artikel waarom ik denk dat het verstandig is om een iPhone verzekering af te sluiten.

Wees verstandig en sluit een goede verzekering af

De iPhone is op dit moment de duurste smartphone en is een telefoon die zeer populair is. Het zou toch zonde zijn als je hier schade aan zou krijgen of dat de telefoon gestolen wordt? Daarnaast overleven de iPhone op zijn minst 3 jaar en je wilt ervoor zorgen dat je iPhone het zo lang mogelijk uithoudt. Denk bij het afsluiten van een iPhone verzekering aan de volgende factoren:

Wat is precies gedekt door de verzekering?

  • Kan ik hem gemakkelijk opzeggen of is er erg lange opzegtermijn?
  • Hoelang duurt het voor je toestel gerepareerd wordt als hij eenmaal kapot is?
  • Zijn er bijkomende kosten voor specifieke ongevallen met je iPhone?
    Krijg je een vervangtoestel als je iPhone gerepareerd wordt. Zo ja, welke?

Smartphonepolis.nl is een betrouwbare aanbieder van smartphoneverzekeringen. Binnen 3 simpele stappen sluit je online een verzekering af voor je gloednieuwe iPhone. Het is echt de moeite waard!