Stellar kopen online

Lumens is een cryptovaluta van het Stellar netwerk. Deze zijn gelanceerd in 2014 en hebben een uitgifte van 100 miljard Lumens. Het voordeel van deze cryptovaluta is dat de transactiekosten zeer laag zijn vergeleken met bijvoorbeeld Bitcoin. De transactiekosten zijn 0.00001 Lumens. Het minimum aantal Lumens dat je kan bezitten is 20.

Het is ook voornamelijk bedoeld voor transacties naar het buitenland en voor landen waar het banksysteem niet betrouwbaar is en waar het niet voor iedereen mogelijk is om een bankrekening aan te maken. Recentelijk heeft Steller een samenwerking aangekondigd met IBM en daardoor is de prijs flink gestegen.

Stellar kopen via Bitvavo

Zonder technische rompslomp Stellar kopen? Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk. Registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten beschikt u over de valuta van de toekomst. Dankzij ons geavanceerde platform heeft u overal toegang tot uw eigen digitale valuta.

Wij hanteren geen minimum bedragen en instappen is voor iedereen mogelijk. Bij Bitvavo kunt u profiteren van razendsnel groeiende technologie├źn en meerdere digitale valuta kopen en verkopen. Onze missie is het aanbieden van digitale valuta op een veilige, eenvoudige en toegankelijke wijze.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor digitale valuta, en we zijn altijd bereid om u te helpen. Stellar kopen doe je natuurlijk bij Bitvavo.